Sve o mobitelima i mobilnoj tehnologija na Mobiteli.biz

Webstranica Mobiteli.biz je stranica na kojoj je moguće saznati tehničke specifikacije i cijene nekih poznatijih modela mobitela, a isto tako i pročitati zanimljive članke vezane uz mobilnu tehnologiju.

Navigacija

Na ovoj web stranici nalazi se vrlo jednostavna navigacija. Ispod glavnog bannera nalaze se 3 navigacijska gumba: mobiteli, cijene i članci. Sa lijeve strane nalazi se popis proizvođača mobitela i klikom na njih prikazuje se popis mobitela u sredini stranice iz odabrane kategorije. Proizvođači čiji modeli su zastupljeni na ovoj stranici su sljedeći: Sony Ericsson, Nokia, Samsung, Dell, Garmin Asus, HTC, Alcatel, Apple, Blackberry, Motorola i Sagem.

Klikom na određeni model mobitela otvara se nova podstranica na kojoj se mogu pronaći tehničke specifikacije tog modela i veća slika. Kod nekih mobitela osim tih podataka moguće je pronaći i cijenu tog modela kao i linkove na dodatne recenzije na drugim web stranicama.

Mobiteli.biz - Mobiteli i tehnologija

Članci

U donjem dijelu glavne stranice možemo pronaći nekoliko članaka koji bi mogli interesirati one koji žele naučiti više o mobilnoj tehnologiji. Članak “Konvertiranje videa” sadrži uputstva kako je moguće preuzeti video s Interneta i konvertirati ga u format koji mobitel prepoznaje. U članku nazvanom “Mobilno oglašavanje” autor se bavio prednostima i nedostacima tog tipa oglašavanja. Osnovne informacije o sve popularnijem tipu uređaja moguće je pronaći u članku “Tableti-dlanovnici”.

U tri različita članka, opisani su i mobiteli koji imaju svoje posebne namjene. Riječ je o Dual-Sim mobitelima u koje se mogu staviti dvije kartice različitih operatera, o mobitelima za multimediju sa nešto jačim specifikacijama i o mobitelima prilagođenim za starije osobe. Oni koje je oduvijek zanimala povijest mobitela, moći će i to pronaći u zasebnom članku.

Pročitajte i članak sa naslovom “Baterije za mobitele se često kvare“.

Similar Posts:

You may also like...