Savršena njega za savršenu tetovažu

Održavanje tetovaže nakon tetoviranja je zapravo najvažniji korak kada je riječ o tetoviranju. Naravno, vrlo je važno odabrati mjesto na kojem ćete se tetovirati, pri tome vrsta tetovaže i dizajn igraju ključnu ulogu, a onda ostaje pitanje odabira salona i majstora koji će vas tetovirati. Kada dođe dan tetoviranja vjerojatno ćete biti uzbuđeni, a ako vam je to prva tetovaža moguće je da ćete biti i uplašeni. No, sve će to proći. Ono s čime vi iz salona izlazite jest vaš novi trajni nakit, malo boli i ostatak mjeseca za njegu tetovaže.

Održavanje tetovaže nakon tetoviranja je nedvojbeno ključno ako želite imati što kvalitetniju tetovažu. Upravo ti prvi koraci nakon izlaska iz salona određuju budućnost vaše tetovaže. Tu je ključna i krema za tetovaže. Ako ste iskusni možda vam ovo i nije novost, ali sada postoje razne kreme za tetovaže koje pomažu u održavanju tetovaže po izlasku iz salona.

Održavanje tetovaže nakon tetoviranja – proces i upute

Održavanje tetovaže nakon tetoviranja jest proces koji se odvija neposredno nakon tetoviranja i proces koji može trajati dokle god vi to želite.

Najprije nekoliko riječi o procesu održavanja neposredno nakon tetoviranja. Osoba koja vas je tetovirala će vašu tetovažu prekriti zavojem. Njega morate maknuti po uputama profesionalne osobe u salonu ili nakon 24 sata. Nakon toga je potrebno nježno oprati tetovažu antibakterijskim gelom i osušiti ju čistim ubrusom tako što ćete tapkati po njoj. Taj postupak pranja treba ponoviti nekoliko puta u danu. Nakon toga u igru dolazi krema za tetovaže koja će osigurati da vaša tetovaža prirodno zacijeli, a da se pritom ne izgubi prvotni sjaj i boja tetovaže. Kremu treba nanijeti nakon pranja i ukloniti slijedećim pranjem. Održavanje tetovaže nakon tetoviranja u prvom smislu traje od 2-4 tjedna.

Održavanje tetovaže kao dugotrajan proces uključuje proizvoljno nanošenje krema za tetovaže kada to vama odgovara i kada vi to želite.

Krema za tetovažeKoju kremu koristiti i kada?

Već je spomenuto da se krema za tetovaže koristi 2-4 tjedna nakon tetoviranja i po izboru kada vi to odredite, a nakon što je vaša tetovaža u potpunosti zacijelila. Trenutno je dostupno mnogo vrsta krema za tetovaže, a nekoliko njih su istaknute kao najbolje. Među njima je i krema za tetovaže LUX FACTORA koja je savršeni izbor za održavanje tetovaže nakon tetoviranja i održavanje tetovaže nakon zacjeljenja. Ta krema za tetovaže pomaže pri održavanju boje vaše tetovaže, štiti ju od štetnog utjecaja sunca, starenja kože, hidratizira ju, uklanja mrtve stanice kože i djeluje antibakterijski i protuupalno.

Krema za tetovaže vaš je najbolji saveznik za održavanje tetovaže nakon tetoviranja i nakon što vaša tetovaža zacijeli. Kada je riječ o vašoj koži nemojte se bojati priuštiti si samo najbolje.

 

Similar Posts:

You may also like...