Salon namještaja – prijatelj vašeg interijera

Kupili ste novi stan koji treba što prije namjestiti? Gradite ili renovirate kuću i željeli biste ju opremiti po svojim željama i ukusu? U tom slučaju salon namještaja je odredište koje svakako trebate posjetiti.

Salon namještaja je nepresušan izvor mogućnosti i ideja za uređenje i opremanje stambenog prostora za sve one koji upravo opremaju svoj dom, ali i za one koji trenutno nemaju potrebu za kupovinom namještaja, ali jednostavno vole pratiti najnovije modne trendove u svijetu industrije namještaja.

Što nude saloni namještaja?

Salon namještaja je mjesto koje će se pobrinuti da svaki kutak našeg životnog prostora odiše stilom, jedinstvenošću i gracioznošću, a da istovremeno ne izostanu njegova svrha i praktičnost.

Saloni namještaja nude namještaj za svaku prostoriju našeg doma. Tako u njima možemo pronaći namještaj za dnevnu sobu, za spavaću sobu, za kuhinju i blagovaonicu, namještaj za dječju sobu, hodnik, kupaonicu pa čak i komade prikladne za opremanje vanjskih prostora poput primjerice terasa ili balkona.

Saloni s namještajem za dnevne i spavaće sobe

Salon namještaja nudi namještaj za dnevne sobe, a on  uključuje sjedeće garniture, stoliće, regale te komode i police različitih oblika i dizajna.

Tu je i namještaj za spavaću sobu – kreveti, noćni ormarići, ormari i komode za odjeću. Što se tiče asortimana za spavaće sobe možete birati između tradicionalnih spavaćih soba, ili pak onih modernih i trendi. Danas je posebno popularan namještaj ravnih linija i jednostavnih oblika pa tako u salonima namještaja možete pronaći i spavaće sobe upravo takvog dizajna.  

U trgovinama namještaja možete pronaći i širok izbor inventara za blagovaone, prije svega stolove i stolice raznih veličina i oblika. Tu je i namještaj za uređenje životnog prostora naših najmlađih – dakle, dječjih soba. Od klasičnih kreveta, kreveta na kat za uštedu prostora pa do ormara, komoda, pisaćih stolova i stolica.

Namještaj za hodnike i kupaone

Trebate li novi garderobni ormar, ormarić za cipele, vješalicu, klupicu ili ogledalo koje je itekako funkcionalno u hodniku, svakako posjetite salon namještaja jer asortiman namještaja za hodnik je više nego širok i sigurno se nećete razočarati ponudom.

Trgovine namještaja (www.akron.si) najčešće u svojoj ponudi ne nude sanitarije, ali zato nude velik izbor kupaonskog namještaja pa tako zahvaljujući njima čak i svoju kupaonicu možete opremiti predivnim primjercima ormarića, komoda i polica čija je funkcionalnost u kupaonicama apsolutno neupitna.

Pročitajte i članak sa naslovom Uređenje blagovaonice u stanu.

Similar Posts:

You may also like...