Pronađite idealne tenisice na akciji

Tenisice su jedna od najpopularnijih vrsta obuće danas. Ipak, kvalitetne tenisice mogu biti veoma skupe, a kupnja modela koji će vam trajati samo jednu sezonu dugotrajno nije najbolja opcija za vaš novčanik. Upravo radi toga, kupnja tenisica na akciji najbolja je opcija za vas, no kako akcije ne traju cijelo vrijeme, važno je znati kako doći do modela koji vam se sviđaju po povoljnijim, akcijskim cijenama. 

Kupovina tenisica na akciji odlična je ideja i ako se bavite sportovima poput trčanja, nogometa, rukometa i sličnih u kojima su dobre tenisice važne za dobru igru, ali i smanjenje mogućnosti ozljeda.

Sezona popusta

Kada su u pitanju tenisice akcija je ono što mnogi traže. U tom slučaju, prva postaja trebaju vam biti trgovine u najbližem trgovačkom centru za vrijeme sezone popusta. Generalno, veliki popusti u trgovinama tradicionalno dolaze na kraju sezona toplog i hladnog vremena, odnosno pred kraj zime i ljeta. U to vrijeme u trgovinama je moguće pronaći modele tenisica na akciji koje nisu prodane do kraja te sezone. 

Kupnja ženske tenisice online
Ženske tenisice za svaku prigodu

Ipak, izbor može biti manji, jer su modeli već probrani tijekom sezone, pa pronalazak modela koji vam se sviđaju u veličinama koje su vam potrebne može biti težak, pogotovo ako su brojevi koje nosite česti brojevi. Stoga kod kupnje tenisica na akcijama pod kraj sezone imajte na umu da će izbor biti smanjen.

Ponuda u lokalnim outlet trgovinama

Ako ne patite od želje da vaše tenisice budu najnoviji model te sezone, onda je za kupovinu tenisica na akciji najbolja opcija posjećivanje outleta. Outleti su sve popularniji kod nas, jer nude velike popuste na razne vrste odjeće i obuće koji se tijekom sezone prodaju po veoma visokim cijenama. Posjet outletu odlična je opcija za sportsku opremu i sportske tenisice na akciji, jer popusti u outletima mogu dosezati čak i do 75%, a ponekad čak i više.

Online outlet trgovine

Ako tenisice na akciji koje ste željeli niste uspjeli pronaći na kraju sezone ili pak u outlet trgovini, iduća postaja trebaju vam biti online outleti. Oni nisu ograničeni ponudom koju imaju u prodavaonici, pa je samim time ponuda veća. Imajte na umu da problem može predstavljati činjenica da tenisice na akciji ne možete isprobati prije kupnje, stoga ako kupujete tenisice za trening ili sport ovaj način kupnje može biti problematičan. 

Kvalitetne tenisice
Sportske ženske tenisice

Ipak, značajne uštede kod kupnje tenisica na akciji u outletima – online ili lokalno – mogu vam omogućiti da si priuštite modele koje inače nikako ne biste mogli kupiti.

Pronađite akcije obuće

Većina trgovina s odjećom i obućom danas ima:

  •  Tjedne akcije
  •  Mjesečne akcije

Na njima se određeno vrijeme nalaze neki određeni modeli. Upravo radi toga, tražite li obuću na akciji (primjerice ženske cipele po nižim cijenama), dobro je pratiti akcije koje trgovine nude kroz godinu. 

Ovisno o tome kakvu obuću na akciji tražite, bacite oko i na trgovine sportskom opremom te trgovine odjećom i obućom. S obzirom da praćenje svih akcija može biti pravi posao, poslužite se online stranicama za praćenje ponuda trgovina. Ili se pak pretplatite na newsletter odabranih trgovina, kako bi vam novosti o popustima stizale e-poštom.

Istražite sve opcije za kupnju tenisica

Akcije kod nas još se uvijek teško mogu mjeriti s akcijama u stranim zemljama, pa je ponekad također dobro pretražiti i ponudu u drugim zemljama. Hlače, majice, ženske cipele, pa čak i tenisice, mogu se pronaći po sniženim cijenama, čak i ako se radi o ovosezonskim modelima na mnogim popularnim web trgovinama.

Video: Kako održavati bijele tenisice s proizvodima koje svi imamo!

Imate li tu opciju, odabrani model svakako prije svega isprobajte uživo, a nakon toga isprobajte sreću tražeći tenisice na akciji na poznatim web trgovinama. Mnogi od njih nude razne kodove za popuste, pa imate priliku uštedjeti čak i ako odabrane tenisice nisu na akciji.

Ženske cipele po nižoj cijeni

Internet kupovina odlična je opcija želite li uštedjeti kod kupovine ženskih cipela. Za kupnju se nudi mnogo različitih kanala. Osim što možete pregledati ponudu i cijene u lokalnim trgovinama, također možete naručiti ženske cipele i iz trgovina koje možda nemate u blizini. Uz to, nudi vam se i opcija kupnje ženskih cipela i u međunarodnim web trgovinama, ali i direktno sa stranica odabranog brenda ženskih cipela koji vas interesira. 

Upravo radi toga, ako vam je u cilju ušteda te vas ne smetaju dulji termini dostave, kupnja ženskih cipela putem web trgovina odlična je opcija za vas.

Similar Posts:

You may also like...