Palete sjenila za žene koje nemaju vremena

U užurbanom svijetu i načinu života mnoge žene uslijed sve manje vremena za dotjerivanje posežu za paletama sjenila kako bi u jednom proizvodu dobile sve što im treba. Naime, to je proizvod dekorativne kozmetike koji se sastoji od više različitih nijansi za oči. 

Neke palete sadrže sve varijacije boja, dok se druge opredjeljuju za određeni, topli ili hladni, ton boja. Općenito govoreći, svjetlija sjenila se koriste za isticanje određenog dijela oka, ona srednjih nijansi kako bi izjednačila prijelaze među bojama, dok se tamnije koriste kako bi stvorile dojam dubine oka.

Prenamijeni svoju paletu sjenila

Iako se najčešće koriste kako bi se našminkale oči, palete sjenila oči mogu se koristiti i u druge svrhe poput zamjene za tuš kada predstavljaju odlično rješenje kada shvatiš da se tuš potrošio. Važno je odabrati prikladnu boju te sjenilo nanijeti u liniji trepavica uz pomoć manjeg pljosnatog kista za nanošenje.

Paleta sjenila NYX Professional Makeup
NYX Professional Makeup paleta sjenila

Također, ovakva paleta može poslužiti i kao zamjena za highlighter koji, iako je najtraženiji i najpopularniji make up proizvod u posljednjih nekoliko godina, nije nezamjenjiv. Zato ga dobra paleta svjetlucavih sjenila za oči vrlo lako može zamijeniti pa čak i popularni I Heart Revolution highlighter. 

Rumeni obrazi i sočne usne

Za razliku od prethodnih prijedloga prenamjene, idući prijedlozi nisu još toliko zaživjeli i postali popularni, no moguće ih je vidjeti kod brojnih svjetskih vizažista. Naime, dolaskom lijepog vremena i preplanulog tena, vrlo je važno istaknuti ono najbolje na svom licu zbog čega su tu palete sjenila s bakrenim, narančastim i žućkastim nijansama uz pomoć kojih bez problema možete postići efekt preplanulosti. Sve što trebate učiniti je rastresitom velikom četkom uzeti željeno sjenilo i nanijeti ga na mjesta na koja idu bronzer ili rumenilo. 

Catrice palete sjenila
Palete sjenila Catrice

Što se tiče odabira boja koje bi zamijenile rumenilo jedino je važno u izabrati roze nijanse ili nijanse marelice i nitko neće zamijetiti da se ne radi o rumenilu. Drugi prijedlog je nanošenje sjenila na usne umjesto ruža. Ono što je u tom slučaju potrebno napraviti je najprije hidratizirati usne i na njih nanijeti balzam, a zatim staviti željenu boju koja će nanesena na ovaj način biti postojana i drugačija.

Biraj kvalitetnu kozmetiku

S obzirom da brojne zaljubljenice u šminku i kozmetiku smatraju kako im je potrebno puno novca kako bi si mogle priuštiti kvalitetne kozmetičke proizvode, tome nije tako. Naime, na tržištu postoje brandovi poput kozmetike Lovely koja ima velik izbor kvalitetnih i pristupačnih kozmetičkih proizvoda. Slična stvar je i kada je u pitanju kozmetika brenda I Heart Revolution.

Video: I Heart Revolution palete sjenila

Sve njihove palete odlikuje izvrstan i velik broj boja, visoka pigmentiranost, izbor između mat, satenskih, sedefastih i metalik sjenila za oči. Uz njih postoji još velik broj kozmetičkih tvrtki koje nude pristupačne, raskošne i veoma kvalitetne kozmetičke proizvode. Neke palete napravljene su za početnike pa stoga imaju manji izbor nijansi za prijelaz kako bi se početnici mogli snaći, dok neke nude i po 120 vrsta u jednom kompletu za one malo spretnije. Bez obzira na ukupan broj i različite nijanse koje se nalaze u kompletu, bili vi početnik ili vrhunski make-up stručnjak, najvažnije je da paleta bude funkcionalna, pristupačna, a prije svega visokokvalitetna. 

Lovely je kozmetički izbor broj jedan mladih

Kozmetika Lovely vrlo je popularna kozmetička marka posebno kod mlađe populacije koja se sve više odlučuje za kupnju kozmetike online. Lovely kozmetika može se pohvaliti:

  • širokim asortimanom proizvoda
  • odličnim omjerom cijene i kvalitete
  • pristupačnošću

Upravo je spoj kvalitete i cjenovne pristupačnosti ono što Lovely kozmetičke proizvode izdvaja od onih ostalih kozmetičkih tvrtki zbog čega su polučili brojne uspjehe i iz dana u dan postaju sve poznatiju.

I Heart Revolution za odvažne

Kao što i samo ime govori, I Heart Revolution je popularna kozmetička marka koja predstavlja pravu kozmetičku revoluciju na području šminke. Naime, ovaj londonski brand odlikuje se širokom ponudom kvalitetnih i pristupačnih proizvoda koji će mnoge ostaviti bez daha. Najpopularniji proizvod I Heart Revolution kozmetike su njihove luksuzne palete sjenila koje karakterizira odlična pigmentiranost i šarene kombinacije boja zbog čega bi svatko trebao imati barem jednu u svojoj kozmetičkoj torbici. 

U njihovoj je kolekciji moguće pronaći one toplih tonova, hladnih tonova, sa šarenim bojama kao i one prilagođene profesionalnijoj upotrebi, ali i potpunim amaterima u šminkanju. Osim zbog njihove kvalitete i cjenovna pristupačnost je nešto zbog čega biste ih trebali odabrati za svoje prve korake u svijetu šminkanja.

Similar Posts:

You may also like...