Kupi majicu i napravi tisak putem interneta

Iz dana u dan imamo sve manje vremena za promišljati stvari koje su nam bitne, a kupovanje darova jest jedna od tih pojava – što kupiti nekome tko nam je drag? Želimo im kupiti nešto praktično, ali humoristično. Nešto što će im zapravo biti korisno, ali da ne bude neka normalna kućanska stvar te da im uspijemo prenijeti poruku da nam puno znače. Naš odgovor na tvoje pitanje je kupi majicu s printom, jer je upravo ona savršen poklon bez obzira na spol i dob osobe.

Majice su za svakoga

S druge strane, današnji poduzetnici i obrtnici definitivno imaju mnogo dilema što se tiče promotivnih poklona – želimo se izdvojiti i ostati u pamćenju kupcima i potencijalnim suradnicima, ali ne znamo u kojem smjeru da krenemo… Koji promotivni poklon da izaberemo? Što je sad popularno?

Kupi majicu s tiskom
Majice su odličan poklon i privatno i poslovno

Na sreću, obje dileme se mogu riješiti jednim savjetom, a on je – kupi majicu s tiskom. Majice su odličan poklon i privatno i poslovno, prvenstveno zato što ih svi koriste i zato što nikad ne izlaze iz mode. Danas se one nose svakodnevno i prigode mogu biti potpuno opuštene ili formalne.

Zbog čega su majice tako popularne?

Naš savjet možda ne zvuči uvjerljivo zasad, ali postoje mnogi razlozi zašto je tisak na majice. Za početak, možete ju kupiti i za sebe – nije li to odličan način da podijelite svoje interese s drugim ljudima i da pokažete što volite? Majice su jednostavne za održavanje i kombiniranje te zbog toga možete očekivati samo praktičnost od njih.

Kupi majicu s tiskom
Majica može biti izuzetno dobar dar

S druge strane, ako imate neku grupu prijatelja ili neki event koji biste željeli proslaviti na poseban način – majice koje pomažu pri ostvarivanju grupnog identiteta mogu biti odličan izbor. Možete staviti neku šaljivu izjavu, logo, ali i komentar koji vam može služiti kao besplatna reklama. U grupi prijatelja najčešće se izabiru neke interne šale i takve majice ostaju kao prekrasna uspomena. Vjerujemo da ti sada savjet kupi majicu zvuči znatno bolje, jer je prikladna za darivanje svakome.

Osim za grupu ljudi, majica može biti izuzetno dobar dar i za pojedinca. Uvijek možete saznati što voli ta osoba – koji film, koji bend, koji grad… Možete napraviti print inspiriran tim stvarima! Ako ne to, interne šale i lijepi citati također mogu biti super stvar.

Promotivni pokloni

Zadnja opcija, ali jednako bitna, je korištenje majice za promotivni poklon. Promocija biznisa i obrta je komplicirana stvar, ali može se odraditi na kreativan i zanimljiv način uz šaljivi tisak na majice. Majice su pomalo kao hodajuće reklame te su zbog toga praktične, ali možete svoj logo ili slogan natiskati i na:

  • privjeske za ključeve
  • olovke
  • bedževe
  • kape
  • pregače
  • itd

Tisak za promociju može biti jako kreativan ako se dobro posvetimo ideji!

Kako napraviti savršenu majicu?

U redu, kupi majicu se ispostavio kao dobar savjet – što sad? Sada je vrijeme da zaista i napravite tisak na majici! Dakle, birajte boje koje su međusobno u velikom kontrastu. Birajte tisak na majice i citate koji su definitivno dobro vidljivi i smisleni – nemojte pisati u šiframa ako se raditi o obrtu. Koja je poanta promotivnog artikla ako ga ljudi ne mogu povezati s vama?

Pogledajte politiku privatnosti, način plaćanja te uvjete dostave kod osobe kod koje uzimate majice i radite tisak. Ozbiljne trgovine trebale bi imati i online stranicu na kojoj ćete moći upitati sve što vas zanima te pogledati ponudu bez ikakvog pritiska.

Hoodies s tiskom

Hoodies, dukserice, trenirke, sweatshirts, … Postoji jako puno naziva za ovu vrstu majice, ali je zajednička ideja – radi se o toplom komadu odjeće koji najčešće ima kapuljaču te se koristi u hladnijem dijelu godine ili onda kad je vrijeme promjenjivo.

Hoodies su također odličan izbor za odjeću na koju se može raditi tisak… Iako će proizvodnja biti nešto skuplja, dugoročno ćete definitivno imati odličan komad odjeće koji će trajati dulje i biti praktičniji od majice. Kod hoodies modela je jako bitno da pogledate koji je sastav materijala te da slučajno ne kupite one modele koji su pretežito puni poliestera ili sintetike.

Isto tako, ove su trenirke nešto krupnije i zbog toga se obično preporučuju printevi većeg kontrasta i većih dimenzija – savjetujte se s osobom koja radi tisak te izmjerite print da možete vizualizirati rezultat. U nekim poslovnicama možete tisak vršiti, osim prednje i stražnje strane, i na rukave. To je posebno zanimljivo, posebno što se tiče promotivnih artikala. Tisak na hoodies je danas sve popularniji.

Sretno pri kupovini i nemojte zaboraviti na male savjete – provjerite uvjete poslovanja, nemojte surađivati s onima s kojima ne možete voditi normalnu komunikaciju, uzmite u obzir cijene i svakako nemojte skočiti odmah na prvu ponudu koja vam se ponudi.

Similar Posts:

You may also like...