5 savjeta, da se vam poveća mišićna masa

Ovo bi moglo biti u prvome redu pitanje za žene ali i kad bi pitali muškarce, vjerojatno bi odgovori u većini primjer bili isti – znači, kakvo tijelo vam izgleda bolje suho, bez mišića, gdje se vide kosti ili ono drugo, mišićavo, gdje muškarac trenira, da bi izgledao kao svi oni iz naslovnica fitnes časopisa?misicna-masaVjerojatno je skoro svakome od nas odgovor poznat, a da bi došli do toga, potrebno je za sve to nešto napraviti – treninzi su jako bitni i sa njima dolazi mišićna masa, koja je tako jako važna, da bi izgledali dobro. Da bi vaš put do takvog tijela bio lakši, evo vam nekoliko savjeta!

Držite se savjeta i doći ćete do cilja

Jedan od jako bitni savjeta, ako želite, da bi vaša mišićna masa bila što veća je, da morate obavezno krenuti u teretanu i raditi sa utezima. Svi oni, koji misle, da će s trčanjem i drugim sličnim sportovima napraviti od sebe mišiće, u krivu ste! Pored treniranja u fitnesu, tu je sljedeći savjet – radite manje ponavljanja, a kile kod ponavljanja neka budu nekoliko veće! To će na vaše mišiće donijeti veća mikro-oštećenja, a zbog toga i veći i brži napredak. Odmah nakon ovog dolazi jako bitan savjet, a to je regeneracija! Što to zaista znači? To znači, da morate pored treninga imati i vremena za odmor. Spavanje od osam sati na dan je jako bitno, nemojte zaboraviti na to! A naravno, za kraj je ovdje još hrana – bjelančevine su vam jako važne, ako ih nećete unositi dovoljno, vaš će napredak biti puno sporiji ili nikakvi – pazite na njih!

Još nekoliko riječi o bjelančevinama

Kad smo gore već napisali savjet, da su bjelančevine tako jako bitne, potrebno je još nešto reći o tome, za sve one, koji nemaju pojma, kako je s time. One su hrana za vaše mišiće i ako želite, da bi vaša mišićna masa bila svakog dana veća i veća, morate mišiće redovito i kvalitetno hraniti. Možete ih hraniti mesom, jajima i drugim sličnim stvarima, ali nikako ne zaboravite na razne dodatke, kao što su proteini, vitamini, minerali i mnogo toga drugoga, bitnoga, da bi se mogli kvalitetno razvijati.

Prečitajte i kako se upotrebljavaju narukvice protiv komaraca.

Similar Posts:

You may also like...