Category: Dom

Jednostavije održavanje vrta

Imate li vrt, dvorište ili terasu, vjerojatno znate važnost dobrih alata koji mogu biti od velike pomoći u pripremi za novu sezonu toplog vremena. Osim grablji, lopata, metli i škara, koje vam pomažu da svoj prostor očistite i uredite kako vam odgovara, još jedan od neizostavnih dijelova alata koji vam je potreban je i fleksibilna cijev za zalijevanje. U proteklih nekoliko godina, zbog sve dužih i dužih sušnih perioda, ovakve cijevi postale su neophodan dio alata svakog vrtlara koji pomaže da vrtovi i dvorišta ostanu lijepi i zeleni bez obzira na kišu ili sunce. Uz to, odlično su pomagalo za pranje većih površina poput terasa i staza, što olakšava održavanje lijepe okućnice.

Salon namještaja – prijatelj vašeg interijera

Kupili ste novi stan koji treba što prije namjestiti? Gradite ili renovirate kuću i željeli biste ju opremiti po svojim željama i ukusu? U tom slučaju salon namještaja je odredište koje svakako trebate posjetiti. Salon namještaja je nepresušan izvor mogućnosti i ideja za uređenje i opremanje stambenog prostora za sve one koji upravo opremaju svoj dom, ali i za one koji trenutno nemaju potrebu za kupovinom namještaja, ali jednostavno vole pratiti najnovije modne trendove u svijetu industrije namještaja.

Vrtne garniture

Lijepe i kvalitetne vrtne garniture nisu nikad bile dostupnije

Sve veća užurbanost i kaos modernog doba, uz sve manje vremena za kvalitetan odmor, ponukao je ljude da shvate koliko je bitno da u svom domu imaju udobno mjesto. Mjesto koje će biti njihovo mjesto za odmor i obiteljsku idilu, a upravo tome služe vrtne garniture. Zbog toga su se na tržištu pojavile mnogobrojne garniture za vrt različitog dizajna, boja i kvalitete – sve s razlogom da stvorite svoju privatnu oazu za odmor u vlastitom domu. Ove garniture pokazale iznimno dobrom i trajnom kupnjom koja u svaki dom donosi mogućnost uživanja na otvorenom, bez gubitka komocije ili vizualnog dojma.

Sjedeče garniture danas su dostupne i na internetu

Izuzev da su u novije vrijeme spavaće sobe postale središtem doma i većina mladih većinu vremena provodi u sobama, dnevne sobe su ipak ostale srce svakoga doma i veoma ih je bitno pravilno urediti. Najkorištenija prostorija svakog doma mora biti ugodna, udobna i lijepo uređena, a odabirom prave sjedeče garniture pobrinuti ćete se za komfort u dnevnoj sobi. Postoji mnogo stilova i tipova sjedeče garniture, te odabir zasigurno neće biti lagan, a u daljnjem tekstu pročitajte nešto više o tome kako odabrati pravu garnituru za vašu dnevnu sobu.

Brojne ekskluzivne nekretnine u Opatiji

Hrvatska je iz godine u godinu u svijetu sve više prepoznatljivija kao turistička zemlja. To se lako može primijetiti po sve većem broju turista koji pristižu svake godine. Iako postoje brojna zanimljiva turistička područja duž cijele Hrvatske, ipak je dio uz more turistima najzanimljiviji te privlači najveći broj turista. Iako se brojni gradovi na moru ističu svojom kvalitetom, kada se govori o nekim ekskluzivnim smještajima, onda svakako treba spomenuti Opatiju. Opatija nekretnine vrlo su zanimljive gostima, pogotovo onima dubljeg džepa jer im mogu jako puno ponuditi.

Led žarulje kao izgledna budućnost

Dugi niz godina su žarulje sa žarnom niti bile gotovo uobičajena vrsta žarulja u svakom domu. Za to je bilo nekoliko razloga. Prije svega, veliki faktor bila je cijena. Zbog velike rasprostranjenosti, velike konkurencije, ali i niske cijene proizvodnje, ove žarulje su bile iznimno popularne. Također su se mogli kupiti na mnogo različitih mjesta. Zabranom njihove proizvodnje i prodaje u mnogim državama, mnogi su morali pronaći alternativu. A kao jedna odlična alternativa nametnule su se štedne i led žarulje.

Roštilj na ugljen je simbol druženja i fine hrane

Hrana se danas može pripremati na razne načine. Može se peći, kuhati, mogu se koristiti razne tehnike pripremanja hrane. Kada je riječ o nekim omiljenim načinima pripreme, svakako treba izdvojiti roštilj. Postoji nekoliko vrsta roštilja i ovisno o tome koji se koristi će ovisiti krajnji rezultat. Iako će hrana pripremljena na bilo kojoj vrsti roštilja biti ukusna, mnogi gurmani se s time neće složiti. Naime, mnogi samo roštilj na ugljen smatraju onom pravom i jedinom vrstom roštilja.

Funkcionalnost kreveta na razvlačenje

Kreveti na razvlačenje su funkcionalan komad namještaja uz koji možete uštedjeti nekoliko kvadrata stana i tako maksimalno iskoristiti prostor kojim raspolažete. Ovakvi kreveti su izvrstan izbor za svaki dom, bilo da im je svrha dnevni odmor ili pak noćno spavanje. Danju, u sklopljenom položaju, oni su odlično rješenje za kratak otpočinak, a noću se pretvaraju u udoban i komforan ležaj za spavanje. Krevet na spavanje je jedan od onih “dva u jedan” komada namještaja u kojima su savršeno sjedinjenu funkcionalnost i estetika.

Žardinjere za cvijeće od raznih materijala

U proljetnim mjesecima cvijeće poprima svoje najljepše boje. Ukrašava mnoge ulice, trgove, balkone, terase. Kako bi nesmetano raslo, potrebno je da bude posađeno u udgovarajuće posude. A upravo žardinjere za cvijeće su se pokazale kao odličan izbor. Dostupne su u raznim dimenzijama pa ćete u njih moći smjestiti i dovoljno zemlje za ono cvijeće kojem je to potrebno. Mogu biti različitog dizajna pa ih je vrlo jednostavno uklopiti u razne prostore.

Investirajte u vašu rasvjetu – isplati se!

 Ekonomska kriza je sve veća širom svijeta. Iako se naziru moguća rješenja, za sada je najbolje da mislite korak po korak i da ne gledate globalnu sliku, no samo vlastiti novčanik i vlastitu potrošnju. Kako biste zadovoljili vaš potrošački apetit nekada morate jednostavno zastati i razmisliti o stvarima na koje trošite novac.